Ingin kurus dengan selamat?? Jom cuba Sensualite sekarang!!

Assalamualaikum wbt & salam sejahtera buat semua.. 

Lama betul xupdate blog ni.. Walaupun agak sibuk dengan tuntutan kerja yang lain, namun bisnes Elken tetap aktif ye.. Saya masih mendapat banyak order untuk produk Elken yang HOT spt El Marino Blanc khususnya untuk wanita dan lelaki yang ingin memperbaiki struktur kulit dari dalaman hingga luaran. Begitu juga dengan Spirulina, Ester-C & korset DX Lingerie yang sememangnya mendapat sambutan ramai. 

Hari ini juga saya ingin mempromosikan salah satu produk Elken yang baru lauched 3 bulan yang lepas, iaitu Sensualite (maaf lah sebab baru ni ada kesempatan nak promosikan Sensualite, jangan marah naaaa.. hehe)


Hayati Kelangsingan, Rasai Keyakinan~

Sensualite ialah program diet kalori sederhana rendah (MLCD). Ia adalah minuman yang berasaskan soya dengan protein tinggi. Dirumus khas untuk mengurangkan berat badan & menggalakkan metabolisme lemak secara sihat & beransur-ansur. Dalam 2 perisa - coklat & vanila. Hanya 160 kalori setiap peket. Ia mengawal lemak dalam badan melalui otak, neuran dan sistem pencernaan.

Menggunakan 3 Teknologi:
- Ekstrak Saffron (agen kenyang)
- Isoflavon Protein Soya Terasing
- Serat Terlarut 

Faedah:
- Mengurangkan nafsu makan
- Kurangkan lemak viseral
- Mengurangkan berat badan

Fakta mengenai SENSUALITE:
- 83% mengurangkan lemak viseral
- Sepeket Sensualite hanya mengandungi 160 kcal sahaja untuk menggantikan hidangan sarapan/tengahari anda
- Turun berat sehingga 7.9kg dalam 40 hari
- Ekstrak Saffron (agen kenyang) mengurangkan nafsu makan sehingga 84% selepas 8 minggu
*walaubagaimanapun, keputusan kajian di atas bergantung kepada individu


Harga:
Rm238 sekotak - 15peket
(Harga biasa: Rm280 sekotak)
Poslaju: Rm6 SM / Rm9 SS

Walaubagaimanapun, saya ada open kutu untuk membeli sekotak Sensualite, boleh pilih perisa coklat @ vanila..
Rm25/5hari x 10orang = Rm250
*baki akan dipulangkan semula kpd anda 

Untuk maklumat lanjut, boleh SMS/WhatsApp ke 017-7589283 untuk info lanjut.

Healthy Home Bonanza


Salam sejahtera buat semua, yeahhhh bulan ni pun ada token lagi!! Wahhhh baru je habis dengan Merdeka Bonanza 2bulan lepas, bulan ni ada Healthy Home Bonanza pula. Apa yang bestnya dengan bonanza ni? Mestilah best, sebab setiap kali anda membuat pembelian sebanyak RM300 ke atas dalam satu resit, anda boleh redeem/tebus produk-produk seperti di bawah. Token untuk menebus produk-produk Healthy Home Bonanza ini hanya sah untuk pembelian dari 23 Oktober 2013 sehingga 14 November 2013 sahaja.

klik gambar utk lebih besar

(RM100 = 1token)
Contohnya, jika anda membeli bengkung moden/korset iaitu DX Verve samada membayar secara tunai, kredit kad atau installment AEON yang bernilai RM3724 (Full Set), anda akan dapat 37token. So anda boleh redeem 4pek Elken Spirulina 300biji (33token) yang bernilai RM432 & OX Toothbrush (3token) yang bernilai RM16 atau lain-lain produk yang tersenarai di atas.

Untuk melihat harga-harga produk boleh klik link di bawah:
---> http://kedailuarbiasa.blogspot.com/2013/10/2nd-katalog-2013.html

2nd Katalog 2013 (26 September 2013 - 25 Mac 2014)


Salam sejahtera buat semua,
Untuk katalog pakej yang terbaru ni, boleh rujuk di sini sahaja. Sila abaikan jika ada harga yang berbeza di entri yang lain, harap maklum. 

Jika ada sebarang pertanyaan, boleh hubungi saya segera!! 
SMS/WHATSAPP: +60177589283 (Azue)
Logo Design by FlamingText.com
EL MARINO BLANC
Minuman kolagen yang juga merupakan 1 produk revolusioner yang menggunakan 3 teknologi canggih untuk memperbaik kulit anda dalam 4 kaedah perlindungan yang berbeza melalui 5 aksi sasaran.

Untuk lebih informasi & testimoni El Marino Blanc boleh klik link ini:

klik gambar untuk pembesaran
Cara pengambilan:
Bancuh 1 atau 2 peket ke dalam 75ml air putih setiap kali sebelum sarapan dan sebelum tidur.

Harga El Marino Blanc
*REBATE akan diberikan kepada ahli yang berdaftar sahaja

Pakej Single
(30peket)
Harga biasa: RM235
Harga ahli: RM198
Rebate: RM5 ++
Postage: + RM6 (SM)/RM9 (SS)

Pakej 3kotak RECOMMEND!!
(3kotak x 30peket)
PERCUMA: 30biji Ester-C (bernilai RM54)
Harga biasa: RM705
Harga ahli: RM594
Rebate: RM16 ++
Postage: + RM10 (SM)/RM15 (SS)

Pakej 8kotak+1 
(8kotak x 30peket)
PERCUMA: 1kotak El Marino (bernilai RM235)
Harga biasa: RM1880
Harga ahli: RM1584
Rebate: RM71 ++
Postage: + RM25 (SM)/RM30 (SS)
__________________________________________________

DX LINGERIE VERVE
Pakaian dalam untuk pembentukan tubuh badan yang ideal. Sesuai untuk mereka yang mementingkan penampilan dan juga selepas bersalin. Ramai yang telah berpuas hati dengannya.

Untuk lebih informasi & testimoni DX Lingerie boleh klik link ini:

klik gambar untuk pembesaran
Harga DX Lingerie Verve
Untuk DX Lingerie, kami sarankan anda untuk menjadi ahli Elken RM75 (seumur hidup) untuk mendapatkan rebate yang tinggi iaitu melebihi harga ahli. 
Cara pembayaran boleh dibuat dengan 3 cara iaitu:
1) Cash
2) Kredit Kad (0% interest) 
3) AEON (1-1.5% interest)

SINGLE SET

SINGLE SET: WAIST NIPPER SET RECOMMEND!!
(1pc Bra, 1pc Long Girdle, 1pc Waist Nipper) 
PERCUMA: 1pc Panties (bernilai RM265.50)
Harga biasa: RM2785
Harga ahli: RM2535
Rebate: RM97 ++
AEON Installment: RM111 x 36 bulan

SINGLE SET: BODY SHAPER SET
(1pc Bra, 1pc Long Girdle, 1pc Body Shaper)
PERCUMA: 1pc Panties (bernilai RM265.50)
Harga biasa: RM3010
Harga ahli: RM2740
Rebate: RM105 ++
AEON Installment: RM120 x 36 bulan

SINGLE SET: FULL SET RECOMMEND!!
(1pc Bra, 1pc Long Girdle, 1pc Waist Nipper, 1pc Body Shaper)
PERCUMA: 2pcs Panties (bernilai RM531)
Harga biasa: RM4119
Harga ahli: RM3724
Rebate: RM143 ++
AEON Installment: RM143 x 36 bulan

TWIN SET

TWIN SET: WAIST NIPPER SET RECOMMEND!!
(2pc Bra, 2pc Long Girdle, 2pc Waist Nipper)
PERCUMA: 1pc Panties (bernilai RM531)
Harga biasa: RM5270
Harga ahli: RM4770
Rebate: RM181 ++
AEON Installment: RM183 x 36 bulan

TWIN SET: BODY SHAPER SET
(2pc Bra, 2pc Long Girdle, 2pc Body Shaper)
PERCUMA: 1pc Panties (bernilai RM531)
Harga biasa: RM5720
Harga ahli: RM5180
Rebate: RM197 ++
AEON Installment: RM198 x 36 bulan

TWIN SET: WAIST NIPPER + BODY SHAPER SET RECOMMEND!!
(2pc Bra, 2pc Long Girdle, 1pc Waist Nipper, 1pc Body Shaper)
PERCUMA: 2pcs Panties (bernilai RM531)
Harga biasa: RM5495
Harga ahli: RM4975
Rebate: RM189 ++
AEON Installment: RM190 x 36 bulan

* DX Lingerie Verve haruslah difitting terlebih dahulu untuk mendapatkan saiz yang sesuai, kami tidak bertanggungjawab atas kesalahan saiz kerana pertukaran di branch/stokis tidak dibenarkan sama sekali kerana pihak Elken tidak menjual barangan yang telah terpakai kepada pembeli. 

FREE FITTING untuk kawasan JB, Kota Tinggi & yang berdekatan, sila hubungi saya:
SMS/WHATSAPP: +60177589283 (Azue)
__________________________________________________

Logo Design by FlamingText.com
ELKEN SPIRULINA
Disebabkan pemakanan hari ini yang berasid tinggi, Spirulina adalah supplement semulajadi yang unggul untuk menyeimbangkan pH dalam badan manusia yang sepatutnya iaitu 80% alkali & 20% asid. Sesuai untuk semua peringkat umur, dari ibu mengandung, bayi sehingga orang dewasa. 

 Untuk lebih informasi & testimoni Elken Spirulina boleh klik link ini:


Kesemua 6 proses utama iaitu Penyelidikan dan Pembangunan, Penanaman, Pra-Produksi, Pacsa-Produksi, Pembungkusan & Pemasaran telah mendapat sijil dan diiktiraf. Jika anda seorang pengguna Spirulina dari brand lain, pasti anda dapat rasakan sendiri perbezaan dengan Elken Spirulina.
klik gambar untuk pembesaran

klik gambar untuk pembesaran
(1 biji = 200mg)
Antara khasiat-khasiat jika mengamalkan 30 biji (6000mg)  Elken Spirulina dalam sehari:
• Beta kerotena nya bersamaan dengan 550biji epal
• Vitamin B3 nya bersamaan dengan 420 biji anggur
• Vitamin B1 nya bersamaan dengan 31 mangkuk nasi
• Zat besi nya bersamaan dengan 23 biji lemon
• Vitamin E nya bersamaan dengan 20 biji lada benggala
• Vitamin B2 nya bersamaan dengan 18 biji telur
• Vitamin B12 nya bersamaan dengan 80 kepingan sasyimi

Amat sesuai untuk ibu-ibu mengandung kerana ia tinggi asid folik dan B kompleks yang amat diperlukan semasa kehamilan. Bagaimanapun, boleh juga mengamalkan 30 biji ke bawah atau lebih.

klik gambar untuk pembesaran
Cara pengambilan:
Ambil 2 atau 3 kali setiap hari (sebelum atau selepas makan)
• Dewasa – Ambil 5 hingga 10 biji setiap kali
• Kanak-Kanak (di bawah umur 12 tahun) – Ambil 1 hingga 4 biji setiap kali
• Bayi – Hancur & campurkan ke dalam susu 1/2 hingga 1biji setiap kali
• Pesakit gaut – Ambil 20 hingga 30 biji atau lebih setiap kali

Testimoni Elken Spirulina untuk pesakit-pesakit kronik:

klik gambar untuk pembesaran
Harga Elken Spirulina
*REBATE akan diberikan kepada ahli yang berdaftar sahaja

SINGLE

100 biji - Soft Repack RECOMMEND for 1st trial!!
Harga: RM39
Rebate: tiada rebate tapi ada gree gift !!
Postage: + RM6 (SM)/RM9 (SS)
Free gift (Pills Box)

300 biji - Soft Pack RECOMMEND for 1st trial!!
Harga biasa: RM108
Harga ahli: RM92
Rebate: RM2 ++
Postage: + RM6 (SM)/RM9 (SS)

500 biji - Bottle
Harga biasa: RM176
Harga ahli: RM157
Rebate: RM4 ++
Postage: + RM6 (SM)/RM9 (SS)

1200 biji - Bottle
Harga biasa: RM391
Harga ahli: RM355
Rebate: RM11 ++
Postage: + RM6 (SM)/RM9 (SS)

3000 biji - Bottle RECOMMEND!!
PERCUMA: 1pek 300 biji (bernilai RM108)
Harga biasa: RM796
Harga ahli: RM721
Rebate: RM20 ++
Postage: + RM9 (SM)/RM15 (SS)

PACKAGE

3botol 500 biji + 1pek 300 biji 
PERCUMA: 1pek 300 biji (bernilai RM108)
Harga biasa: RM636
Harga ahli: RM563
Rebate: RM16 ++
Postage: + RM6 (SM)/RM9 (SS)

2botol 1200 biji
PERCUMA: 1pek 300 biji (bernilai RM108)
Harga biasa: RM782
Harga ahli: RM710
Rebate: RM21 ++
Postage: + RM6 (SM)/RM9 (SS)

1botol 3000 biji
PERCUMA: 1pek 300 biji (bernilai RM108)
Harga biasa: RM796
Harga ahli: RM721
Rebate: RM20 ++
Postage: + RM9 (SM)/RM15 (SS)

2botol 3000 biji 
PERCUMA: 1botol 500 biji + 1pek 300 biji (bernilai RM284)
Harga biasa: RM1592
Harga ahli: RM1442
Rebate: RM66 ++
Postage: + RM15 (SM)/RM20 (SS)

3botol 3000 biji RECOMMEND!!
DISKAUN: 18% (Jimat RM390)
Harga biasa: RM1998
Harga ahli: RM1773
Rebate: RM81 ++
Postage: + RM15 (SM)/RM20 (SS)
__________________________________________________

ESTER-C 500 PLUS
Vitamin C ialah salah sejenis nutrien perlu yang tidak dapat dihasilkan oleh badan kita. Disebabkan ia bersifat larut air, maka Vitamin C tidak boleh disimpan lama di dalam badan. Jadi, kita mesti mengambil Vitamin C setiap hari.

Untuk lebih informasi & testimoni Ester-C 500 Plus boleh klik link ini:


Kebaikan Ester-C Plus
• Hanya perlu mengambil sekali sehari dan bukannya 3 kali
• Mengambil 2 tablet setiap kali dan bukannya 6-8 tablet setiap hari
• Pelegaan untuk selesema dan kesejukan yang lebih cepat

Siapa yang perlu mengambil Ester-C Plus ini?
• Orang yang mementingkan kesihatan (memenuhi keperluan Vitamin C dalam badan)
• Orang yang mudah terkena jangkitan selesema
• Orang yang selalu menghadapi masalah resdung (cairan keluar dari hidung pada awal pagi dan juga ketika masuk tidur, mata gatal, telinga gatal kadangkala di sertai dengan hingus berdarah ketika di hembus) simptom yang menderita resdung.
• Perokok-perokok, Orang yang menghisap rokok kadar kehilangan Vitamin C lebih cepat hilang dari badan berbanding orang yang tidak menghisap rokok.Sebab itulah si perokok lebih mudah terdedah kepada selesema berbanding orang yang tidak merokok.
• Bagi mereka yg suka sangat cucuk Vitamin C untuk kecantikan! Ester C mampu megekalkan kecantikan dan keputihan seseorang dalam bentuk tablet!! Hanya dengan pengambilan 2 tablet sehari atau lebih jika mahukan keberkesanan yang cepat!

Cadangan pengambilan:
Ambil 1 atau 2 biji setiap hari (sebelum atau selepas mengambil makan)

klik gambar untuk pembesaran
Harga Ester-C 500 Plus
*REBATE akan diberikan kepada ahli yang berdaftar sahaja

SINGLE

30 biji - RECOMMEND for 1st trial!!
Harga biasa: RM55
Harga ahli: RM46
Rebate: RM1 ++
Postage: + RM6 (SM)/RM9 (SS)

60 biji 
Harga biasa: RM105
Harga ahli: RM88
Rebate: RM2 ++
Postage: + RM6 (SM)/RM9 (SS)

120 biji 
Harga biasa: RM194
Harga ahli: RM162
Rebate: RM4 ++
Postage: + RM6 (SM)/RM9 (SS)

PACKAGE

2botol 120 biji 
PERCUMA: 30 soft gel EPA DHA (bernilai RM63)
Harga biasa: RM388
Harga ahli: RM328
Rebate: RM9 ++
Postage: + RM9 (SM)/RM15 (SS)

6botol 120 biji 
PERCUMA: 60 biji Ester-C + 30 biji Ester-C (bernilai RM160)
Harga biasa: RM1164
Harga ahli: RM972
Rebate: RM41 ++
Postage: + RM20 (SM)/RM25 (SS)








__________________________________________________

-produk lain akan di update kemudian dari masa ke semasa-

EL MARINO BLANC


Asas kulit yang cantik menawan bermula dari dalam serta suatu perlindungan kukuh terhadap faktor luaran. El Marino Blanc menawarkan suatu pendekatan holistik untuk kulit yang lebih cerah dan muda melalui 3 teknologi unik, 5 aksi sasaran & 4 kaedah perlindungan kulit seperti di bawah:

3 jenis teknologi unik yang digunakan adalah seperti di bawah:
3 Teknologi Unik
5 Aksi Sasaran
4 Kaedah Perlindungan Kulit
ADS® VIQUA®
Merencatkan enzim perosak yang menguraikan struktur kolagen dan elastin kulit
100% mengurangkan kedutan

Mempercepat sintesis kolagen dan elastin baharu
100% memejalkan kulit
Collactive™
Menggantikan kehilangan kolagen dan elastin dalam dermis
85% meningkatkan kehalusan kulit
ROC ®
Melindungi kulit daripada sinaran UV berbahaya

69% mencerahkan tompok hitam

Merenzatkan enzim perosak yang merangsang penghasilan melanin
*Penilaian kendiri oleh 64 orang Asia yang berumur antara 25 – 50 tahun selama 4 minggu.

ADS® VIQUA®
(Aktif VIQUA® melalui Sistem Penyaluran Nano ADS®)
Menyalurkan kandungan punicalagins (polifenol) piawai:
* 40 kali ganda lebih tinggi daripada jus delima yang biasa
* 7 kali ganda lebih tinggi daripada teh hijau

Jus buah delima telah diundi oleh pembaca Readers Digest dan dipilih sebagai "Buah Unggul Antioksidan yang Paling Berkhasiat". Kandungannya kaya dengan vitamin A, C, E, asid folik, besi potasium dan kalsium untuk melembap dan menjaga sel-sel kulit.

Collactive™
Adunan istimewa Peptida Kolagen dan Elastin Terhidrolisis
*Menggunakan kolagen ikan lautan dalam gred premium yang berkhasiat lebih tinggi berbanding dengan tumbuh-tumbuhan
* Lebih mirip kepada struktur lapisan dermis kulit manusia: 94% Kolagen, 6% Elastin
* Setelah proses hidrolisis, saiz molekul yang kecil dapat diserap dengan mudah
* Kestabilan yang tinggi, mampu bertahan dalam suhu dan persekitaran asid yang tinggi

Menggantikan Kehilangan Kolagen dan Elastin
* Menegangkan kulit dan mengekalkan kekenyalan kulit yang asal
* Mempunyai Kesan Lembapan kulit yang unggul, menjadikan epidermis dan dermis kulit lebih licin dan berseri-seri

ROC® - Red Orange Complex
(Kompleks Oren Merah)
*Berasal dari Gunung Etna di Pulau Sicily (sebuah pulau di bahagian selatan Itali)
* Mengandungi pelbagai elemen aktif yang bertahap tinggi:
- Antosianin
- Flavanon
- Asid Hidroksisinamik
- Vitamin C
* Mempunyai fungsi antioksidan dan anti-radikal bebas yang kuat untuk menahan perubahan cuaca yang ekstrem demi melindungi sistem tumbuhan
* Melalui proses standardisasi yang terperinci, keberkesanan bahan aktif ROC® adalah 3 kali ganda lebih daripada ekstrak oren merah biasa - daya penahanan sinaran UV-B yang lebih berkesan

Nak review more info berkenaan EL MARINO BLANC boleh klik link di bawah ye..

Jom tengok hasil penggunaan customer2 saya di bawah:
(Semua gambar testimoni di bawah adalah hak milik Kedai Luar Biasa kerana ia bukan di ambil dari internet tetapi perkongsian sendiri daripada customer2 yang membeli El Marino Blanc daripada pihak kami, harap maklum)







Jadi apa tunggu lagi?? Jom dapatkan stok anda sekarang.. 

Sekotak (30 peket)
Harga biasa: RM235
Harga ahli: RM198

Untuk pakej sila lihat di bawah:


Pakej A
Beli 3kotak x 30peket
Percuma: 30biji Ester-C (bernilai RM54)
Harga biasa: RM705
Harga ahli: RM594 

Pakej B 
(untuk penggunaan 3bulan)
Beli 8kotak x 30peket
Percuma: 1kotak El Marino Blanc (bernilai RM235)
Harga biasa: RM1880
Harga ahli: RM1584 

Harga pakej ini sah sehingga 24 September 2013 shj. Harap maklum.
Sebarang pertanyaan, boleh hubungi saya segera!!
SMS/WHATSAPP: +60177589283 (Azue)

Elken Spirulina & Bulan Ramadhan


AHLAN WASAHLAN YA RAMADHAN ~

Pejam celik pejam celik dah nak masuk bulan puasa balik.. Semoga kita semua diberi kesempatan & dipermudahkan untuk menjalani ibadah puasa tahun ini dengan sempurna.. Berbalik kepada pemakanan yang sesuai untuk bulan puasa nanti, memang bertubi-tubi order yang masuk untuk Elken Spirulina dlm minggu ni.. Sy pun memang dah lama nak update untuk entri ni tapi disebabkan masa yang tidak mencukupi, terpaksa tangguhkan dulu sebab sibuk dengan urusan pengeposan..

YES!! Memang Elken Spirulina antara supplement yang dicari-cari oleh semua terutamanya utk bulan puasa yang bakal menjelang ini.. KENAPA?? Rata2 mereka yang mengamalkan Elken Spirulina akan berkata, ia boleh mengenyangkan & memberi tenaga lg2 ketika sedang berpuasa.. Ye lah, jika tidak berpuasa pun, jika perut kosong & lapar, tiada makanan yang boleh dihadamkan untuk memberi tenaga untuk menjalani kehidupan seharian bukan?? Jadi apatah lagi semasa berpuasa.. Cerita banyak pun tak guna, mari kita dengar perkongsikan video2 yang berkaitan dengan Elken Spirulina & Bulan Ramadhan..

Khasiat Elken Spirulina - cuma 30 biji/hari


Bulan Puasa Sihat Ceria dengan Elken Spirulina- Perkongsian 3 Doktor


Ramai yang bertanya, 
"Kenapa kena makan sampai 30 biji sehari??" 
"Banyak sangat lah!! Macam tu cepat lah habis, jadi mahal lah !!" 
dan sebagainya.. tapi cuba anda kira kan semula kos sebenar yang kita patut laburkan Elken Spirulina untuk sehari.. 
Harga biasa untuk 300 tablets = RM108.. Jadi kos sehari, 30 biji = RM10.80 shj untuk seorang tetapi jika dibandingkan khasiat seperti di dalam video di atas, confirm lebih dari RM10.80 kan?? Kita laburkan pun untuk kesihatan kan.. ?? =)

Tu baru harga biasa, kalau harga ahli berapa pulak?? 
Harga ahli untuk 300 tablets = RM92.. Jadi kos sehari, 30 biji = RM9.19 shj untuk seorang..

Tu kalau anda beli 300 biji.. Beli banyak lagi berbaloi.. Jadi konklusi yang boleh dibuat di sini, hanya perlukan kurang daripada RM10 sehari untuk seorang yang patut dilaburkan untuk SIHAT.. Tapi untuk kanak-kanak, bolehlah dikurangkan bilangan biji nya.. mungkin 10 hingga 15 biji sehari.. Tapi untuk orang dewasa, nak makan lebih dari 30 biji pun no problem especially untuk mereka yang berpenyakit gaot..
Jadi kat bawah ni saya senaraikan harga2 bukan ahli & ahli.. BERMINAT NAK JADI AHLI ELKEN?? Hanya RM75 seumur hidup & anda akan mendapat rebate setiap kali anda berbelanja dengan produk Elken.. untuk pertanyaan rebate, boleh PM saya kemudian ye.. tapi untuk anda yang sudah menjadi ahli Elken sebelum ini, adalah lebih afdal bertanyakan kepada upline anda masing2 =)

Harga:
300 biji (soft pack)
Harga biasa: RM108
Harga ahli: RM92
500 biji (bottle)
Harga biasa: RM176
Harga ahli: RM157
1200 biji (bottle)
Harga biasa: RM391
Harga ahli: RM355
3000 biji (bottle)
Harga biasa: RM796
Harga ahli: RM721

Pakej:
(boleh kongsi dengan kawan2 atau adik beradik, lebih jimat)

Pakej A
Beli 3x 500 biji + 1x 300 biji FREE 1x 300 biji  
Harga biasa: RM636
Harga ahli: RM563

Pakej B
Beli 2x 1200 biji FREE 1x 300 biji
Harga biasa: RM782
Harga ahli: RM710

Pakej C
Beli 1x 3000 biji FREE 1x 300 biji
Harga biasa: RM721
Harga ahli: RM729

Pakej D
Beli 2x 3000 biji FREE 1x 500 biji & 300 biji
Harga biasa: RM1592
Harga ahli: RM1442

Pakej E (18% offer)
Beli 3x 3000 biji 
Harga biasa: RM1998
Harga ahli: RM1773

Di sini juga saya kongsikan testimoni bagi mereka yang susah utk mengandung & akan saya jadikan sebagai sumber inspirasi kpd saya juga kerana mempunyai pengalaman yang sama iaitu sudah berkahwin selama 3tahun tetapi belum mendapat cahaya mata, jadi mungkin ia boleh mencuba konsep MRT Elken spt di bawah.. doakan saya berjaya ye, di mana ada kemahuan selagi tu ada jalannya.. 
  Siri Testimoni MRT Elken - Susah Mengandung

Sebarang pertanyaan, boleh hubungi saya segera!!
Email: norbaizura.ar@gmail.com
SMS/WHATSAPP: +60177589283 (Azue)

Elken Spirulina sempena Hari Bapa 16 Jun

Pada amnya, kaum lelaki memakan banyak daging tetapi tidak cukup buah-buahan dan sayur-sayuran seperti yang disyorkan. Mereka juga mempunyai tabiat gaya hidup tidak sihat seperti merokok.


Jadi sempena hari bapa pada 16 Jun ini, promosi masih berjalan seperti di bawah.. 
Jadikan Elken Spirulina sebagai makanan lengkap untuk lelaki. 

ELKEN SPIRULINA
(Cara semulajadi untuk mengurangkan kolestrol buruk)

Harga:
300 biji (soft pack)
Harga biasa: RM108
Harga ahli: RM92
500 biji (bottle)
Harga biasa: RM176
Harga ahli: RM157
1200 biji (bottle)
Harga biasa: RM391
Harga ahli: RM355
3000 biji (bottle)
Harga biasa: RM796


Harga ahli: RM721


Testimoni Elken Spirulina

Sebarang pertanyaan, boleh hubungi saya segera!!
Email: norbaizura.ar@gmail.com
SMS/WHATSAPP: +60177589283 (Azue)

Promosi !! Promosi !! Promosi !!


Promosi sempena apa ye?? Mungkin bulan Ramadhan & Syawal yang bakal menjelang kut.. First of all, nak ingatkan, promosi ni hanya available di Kedai Luar Biasa ini shj (tak available kat mana2 stokis, branch mahupun HQ Elken ye) & mereka yang belum menjadi ahli shj atau memang xnak jadi ahli (mungkin atas sebab2 tertentu atau belum bersedia).. tp yang dah jadi ahli boleh beli refer pada upline masing2 ye sebab harga ahli lebih murah dr harga promosi yang sy tawarkan di sini.. so utk yang ingin menjadi ahli di bawah naungan sy, boleh SMS/WhatsApp saya di 017-7589283 (Azue) & segala info akan dikongsi bersama insyaa ALLAH =)

*Promosi hanya utk produk2 di bawah shj harga yang dinyatakan BELUM termasuk caj penghantaran.. *Promosi akan ditutup sehingga 31 Ogos 2013 shj.. harap maklum ^ ^

ELKEN SPIRULINA
(Cara semulajadi untuk mengurangkan kolestrol buruk)
Harga: 
300 tablets RM108 ~ RM100
500 tablets RM176 ~ RM170
1200 tablets RM391 ~ RM380
3000 tablets RM796 ~ RM780

Elken Spirulina sangat sesuai untuk ibu yang sedang hamil
Kolestrol yang tinggi pasti diiringi paras kolestrol buruk (lipoprotein ketumpatan rendah, LDL) yang tinggi, salah satu penyumbang utama kepada pembentukan plak arteri (aterosklerosis). Kolestrol yang tinggi juga berdampingan dengan paras trigliserida yang tinggi, yang berpotensi meninggikan risiko CVD lagi.

• 100% tulen dan organik
• Makanan lengkap dengan 46 nutrien penting dalam nisbah seimbang yang memenuhi keperluan badan manusia
• Konsentrasi pekat nutrien seperti protein (asid amino), vitamin, mineral, karbohidrat, asid lemak perlu, klorofil, beta-karotena, phycocyanin dan xantofil
• Lebih daripada 10 penghormatan antarabangsa daripada badan kerajaan dan organisasi berdikari
• Sumber protein bebas kolesterol yang membentuk alkali
• Mudah dicernakan dan diserap
• Disijilkan bebas mikrosistin

Cara pengambilan:
Ambil 2 atau 3 kali setiap hari (sebelum atau selepas makan)
• Dewasa – Ambil 5 hingga 10 biji setiap kali
• Kanak-Kanak (di bawah umur 12 tahun) – Ambil 1 hingga 4 biji setiap kali.

Testimoni Elken Spirulina untuk pesakit-pesakit kronik:
http://kedailuarbiasa.blogspot.com/2012/04/testimonial-spirulina.html

ESTER C 500 PLUS
(Sumber Vitamin C)
Harga: 
30 tablets RM55 ~ RM50
60 tablets RM105 ~ RM100
120 tablets RM194 ~ RM190

Ester-C 500 Plus mengandungi Ester-C dengan metabolit Vitamin C, ekstrak Pine Bark, kompleks Bioflavonoids dan mineral askorbat yang dihasilkan melalui Teknologi Canggih Berasaskan Air yang Dipatenkan untuk meningkatkan fungsi antioksida. pH neutralnya lembut terhadap perut.

Kebaikan Ester-C Plus
• Hanya perlu mengambil sekali sehari dan bukannya 3 kali
• Mengambil 2 tablet setiap kali dan bukannya 6-8 tablet setiap hari
• Pelegaan untuk selesema dan kesejukan yang lebih cepat

TIADA PEWARNA TIRUAN !!
TIADA PERISA TIRUAN !!
TIADA PEMANIS TIRUAN !!

EPA DHA
(Sumber minyak ikan yang tulen)
Harga: 
30 softgels RM63 ~ RM60
60 softgels RM122 ~ RM110
130 softgels RM238 ~ RM220

Sumber terbaik EPA dan DHA ialah ikan air sejuk seperti ikan bilis, ikan kembung, sardin, salmon dan hering. Jika anda tidak selalu makan ikan-ikan ini, anda juga boleh dapat nutrien yang setimpal daripada EPA dan DHA.

Setiap kapsul mengandungi 1000mg minyak ikan dengan 180mg EPA dan 120mg DHA. EPA DHA telah melalui proses Penyulingan Molekular untuk menghasilkan minyak ikan yang bergred tinggi yang lebih tulen tanpa kandungan logam berat, bahan pencemar, bahan asing dan toksin persekitaran. Proses ini menjaminkan kualiti minyak ikan yang lebih tulen.

Pengambilan asid lemak Omega-3 juga membawa kepada kesihatan jantung yang lebih baik kerana asid lemak seperti EPA dan DHA membantu untuk:
• Mengurangkan trigliserida
• Mengurangkan kepekatan darah untuk membaiki peredaran darah
• Mengurangkan LDL (kolestrol buruk)
• Mengelak pembekuan darah

Cadangan Pengambilan:
Dewasa: 1-3 kapsul setiap hari selepas makan

CALMAX
(Sumber Kalsium utk tulang terutama penyakit Osteoporosis)
Harga: 
30 capsules RM73 ~ RM70
90 capsules RM196 ~ RM190
180 capsules RM365 ~ RM350

Satu-satunya Kalsium Terion yang Dihasilkan Secara Elektrolisis Dalam Pasaran
• Bersumberkan cangkerang tiram premium secara semula jadi
• Kadar penyerapan setinggi 97.4%
• Formulasi yang dipertingkatkan dengan Kalsium Magnesium dalam nisbah optimum

KINGTON ISOTONIC
(Sumber Mineral utk menyembuhkan penyakit kulit)
Harga:
12 ampoules RM145 ~ RM140
30 ampoules RM320 ~ RM300

Kington Plasma Hidup bukannya air laut biasa. Ia dituai daripada pusaran plankton eksklusif di mana interaksi ekologi menghasilkan 83 jenis elemen biotersedia yang telah dicerna terlebih dahulu oleh plankton laut. Disebabkan manusia memerlukan sekurang-kurangnya 70 jenis mineral untuk mengekalkan komposisi cecair badan yang seimbang, Kington Plasma Hidup dapat mengembalikan keseimbangan persekitaran dalaman kita dengan membekalkan elemen surih ini dalam spektrum penuh dan berkomposisi seimbang. Mineral-mineral juga dalam bentuk kristaloid biotersedia yang membolehkan penyerapan mudah.

Kington Plasma Hidup ditemui julung kali oleh Rene Quinton, seorang saintis, pakar biologi, pakar fisiologi dan kemanusiaan Perancis. Ia telah digunakan melebihi 100 tahun dan disokong oleh dokumen klinikal ekstensif yang membuktikan kebaikan fisiologinya. Dengan membekalkan elemen surih yang penting untuk transmisi tenaga elektromagnetik, komunikasi sel dapat ditingkatkan, justeru membawa kepada kesihatan dan keberfungsian lebih baik.

Kebaikan menyeluruh dari rahim hingga penghujung hayat. Ia sesuai untuk janin dan wanita hamil, orang yang sakit, warga tua, ataupun orang dewasa yang sihat, kerana ia memberikan nutrien air laut yang menyihatkan bagi kesihatan dan kesejahteraan menyeluruh.
• Kesihatan kulit
• Penjagaan gigi
• Sistem pernafasan
• Sistem pembiakan
• Sistem neurologi
• Sistem usus perut
• Sistem endokrin
• Cecair amniotik

PENYEMBUR NASAL KINGTON
(Khusus utk menyembuhkan resdung)
Harga:
Single pack, 150ml RM109 ~ RM100
Twin pack, (150ml x 2) RM196 ~ RM180

Satu-satunya penyembur hidung yang anda perlukan! 
Kebersihan hidung merupakan garis pertahanan pertama sistem respirasi. Penyembur Nasal Kington membersihkan kesesakan hidung dan mengekalkan kebersihan hidung! 
• Mengandungi 83 jenis Mineral Berhablur yang Bioaktif
• Ramuannya telah digunakan melebihi 100 tahun
• Mengembalikan kelembapan dan sistem pertahanan semula jadi hidung 
• Sistem penyemburan dan pembungkusan yang moden

AO II
(Sumber oksigen yang unggul)
Harga: 
Single pack, 60ml RM184 ~ RM180    
Twin pack, (60ml x 2) RM342 ~ RM330

AO II ialah suplemen oksigen yang unggul, ia mengandungi elektrolit oksigen yang stabil dan mengandungi lebih 1000 kali ganda kandungan oksigen berbanding air paip.  Ia membekalkan oksigen berkualiti untuk badan dengan segera supaya melegakan simptom kekurangan oksigen dan mencegah pelbagai masalah kesihatan.

Kesan daripada kekurangan oksigen kerana kuantiti pengambilan oksigen yang rendah yang mengakibatkan metabolisme anaerobik yang menyebabkan makanan tidak dapat ditukar kepada tenaga atau nutrien tidak dapat diserap dan akan menghasilkan toksin yang berasid yang akan mengakibatkan gejala kekurangan oksigen iaitu keletihan, kekurangan daya tumpuan, kekejangan bahu, lemah ingatan, sukar bernafas dll.

Kebaikan AO II
• Meningkatkan kepekaan
• Menguatkan sistem imun
• Mencegah jangkitan
• Menggalakkan peredaran darah
• Menggalakkan detoksifikasi
• Mencegah kerosakan gigi dan penyakit gusi
• Memperbaiki sistem pernafasan

Siapa patut mengambil AO II?
• Pelajar - Meningkatkan daya tumpuan dan kepekaan
• Pekerja pejabat - Meningkatkan stamina, meringankan kesakitan bahu, daya tumpuan lebih tinggi
• Pemandu - Mengekalkan kepekaan, meningkatkan stamina secara pantas
• Perokok/pengamal ubat-ubatan - Meningkatkan pengambilan oksigen, meneutralkan radikal bebas
• Atlit/pembina badan - Meningkatkan daya fizikal dan stamina
• Mereka yang mempunyai masalah pernafasan - Meningkatkan paras oksigen dalam darah secara pantas, memperbaiki masalah asma
• Dijangkiti penyakit/pengamal antibiotik - Membunuh bakteria, menguatkan keimunan dan membersihkan badan

Cadangan pengambilan:
• Campurkan AO II ke dalam air atau jus buah-buahan
• Setiap kali 15-20 titis, 3kali sehari atau tambah mengikut keperluan (sebelum atau selepas makan)

FUJITA LACTOSE-S
(Mencuci kolon & mengurangkan sembelit)
Harga:
3 sachets RM86.50 ~ RM85
6 sachets RM156 ~ RM150
10 sachets RM250 ~ RM230

Gaya hidup moden yang sentiasa sibuk turut mengancam kesihatan kita disebabkan pengambilan makanan yang tidak sihat. Makanan yang belum sempat dicerna akan bertukar menjadi sisa, yang kemudiannya terkumpul dan membebankan dinding usus. Akibatnya, daya penyerapan nutrien badan akan terjejas.

Fujita Lactose-S ialah sejenis suplemen kesihatan 100% natural yang membantu mengekalkan usus yang bersih dan sihat. Ia mengandungi 1 bilion bakteria bifidus yang mesra bersama bakteria baik yang lain untuk mengekalkan persekitaran asidik yang ideal demi membantutkan pembiakan bakteria jahat. Kandungan laktosa juga membantu meningkatkan keseimbangan bakteria baik dalam usus pada paras sihat. Tambahan, penapaiannya akan membebaskan gas asid karbonik yang memperbesar dinding usus dan merangsang pergerakan peristaltik, yakni membantu menyingkirkan sisa degil daripada usus.

Fujita Lactose-S juga bersifat simbiotik. Dalam erti kata lain, ia mengandungi prebiotik dan probiotik yang membantu meningkatkan flora usus yang baik serta kesihatan usus yang lebih baik. Selain itu, ia mengandungi serat diet, ekstrak oat dan vitamin C serta merupakan bantuan pengurusan yang efektif.

WIN IG6 COLOSTRUM
(Menguatkan sistem imunisasi)
Harga:
60 capsules RM118 ~ RM110
120 capsules RM215 ~ RM200
120 tablets RM106 ~ RM100
240 tablets RM209 ~ RM190
500 tablets RM400 ~ RM380

Win IG6 Colostrum dikumpul dalam tempoh 6 jam pertama selepas anak lembu dilahirkan. Ia merupakan satu-satunya kolostrum tulen yang dapat memberi perlindungan maksimum. Makanan imun semula jadi ini 100% tulen dan organik. Ia mengandungi paras imunoglobin tinggi yang amat berkhasiat untuk tubuh. 

Win IG6 Colostrum mengandungi kedua-dua Faktor Imun dan Pertumbuhan yang diperlukan untuk mengaktifkan lebih daripada 50 proses dalam tubuh. Proses tersebut merangkumi imunisasi, pelarasan, serta pertumbuhan semua jenis sel. Untuk memenuhi citarasa yang berbeza, Win IG6 Colostrum boleh didapati dalam bentuk kapsul, dan biji.

DR XENIJI
(Mengandungi lebih 50jenis buah, sayur & biji, khusus utk penyakit kencing manis dll)
Harga: 
15 sachets RM257 ~ RM240
Jar, 145g RM717 ~ RM680

Menurut Dr. Shingoro Matsuura, 60% daripada DNA adalah diwarisi manakala 40% adalah dipengaruhi oleh faktor gaya hidup atau persekitaran luaran. Melalui 30 tahun penyelidikan bioteknologi, Dr. Shingoro Matsuura telah membangunkan satu katalis enzim berspektrum luas dari lebih daripada 50 jenis buah-buahan dan sayur-sayuran yang ditapai lebih daripada 1000 hari (3 tahun setengah) untuk melepaskan potensi semula jadi manusia.

Dr-Xeniji bukan sekadar mengandungi nutrien mikro halus dan enzim, malah juga mengandungi enzim ko-faktor dan ko-enzim yang meningkatkan aktiviti enzim-enzim dalam badan demi menggalakkan metabolisme yang mengawal pertumbuhan dan pembangunan di samping memperbaiki paras tenaga, pencernaan, pemulihan selular dan imuniti.

Tempoh penapaian lengkap melebihi 1000 hari memastikan nutrien-nutrien diuraikan sepenuhnya sama seperti proses pencernaan dan penyerapan dalam badan. Kajian klinikal telah dilakukan menggunakan Dr-Xeniji dengan kerjasama beberapa hospital menunjukkan bahawa pengambilannya dapat menggalakkan pertumbuhan dan pembangunan yang sihat, meningkatkan imuniti, melambatkan penuaan pra-matang dan mengurangkan aktiviti radikal bebas serta pertumbuhan abnormal sel dengan merangsang aktiviti enzim dan antioksidan dalam organ.

Oleh sebab Dr-Xeniji dibangunkan khas untuk wanita mengandung, ia adalah sesuai dan selamat untuk sesiapa sahaja, termasuk ibu mengandung, bayi, golongan tua dan sakit.

LIVEXTRA
(Khusus utk penyakit jantung, strok dll)
Harga: 
6 sachets RM118 ~ RM100
15 sachets RM252 ~ RM240

Pada 1998, Dr Ferid Murad, dengan kerjasama saintis yang lain, dianugerahkan Hadiah Nobel atas penemuan mereka yang mengatakan TIDAK pada saluran darah berisyarat badan untuk relaks dan meluas, yakni merendahkan tekanan darah dan menggalakkan kesihatan kardiovaskular.

LIVEXtra ialah formulasi khas untuk kesihatan kardiovaskular yang dibangunkan di bawah konsultasi pemenang Nobel Dr Ferid Murad. Ia mengandungi adunan eksklusif:
• Asid Amino Bergred Farmaseutikal (L-Arginina) berbentuk bebas yang amat berkesan dalam penghasilan Oksida Nitrik (NO) untuk menggalakkan peredaran darah dan membantu mengekalkan keanjalan saluran darah
• Probiotik CoQ10 berpaten yang mengandungi 20 kali ganda unsur antioksidan dan dapat dikekalkan dalam badan 68% lebih lama daripada CoQ10 biasa
• Nutrien sinergistik yang bekerjasama dengan NO untuk kesihatan jantung seperti asid folik, metafolin, vitamin B6, Vitamin B12, Vitamin E dan beta karotena

PROBYO
(Menjaga usus dengan bakteria baik spt Vitagen dll)
Harga: 
15 sachets RM118 ~ RM110
30 sachets RM226 ~ RM200


ProByo adalah satu-satunya Probiotik yang menggunakan teknologi Mikroenkapulasi Lipid Berpaten dan Tahan Kepanasan setinggi 50 darjah celsius.
• Mengandungi 6 bilion probiotik daripada 5 jenis yang berbeza
• Terbukti dalam lebih daripada 80 kajian klinikal 
• Pembentukam semula & menguatkan pejuang-pejuang kecil di usus
• Berjuang dengan bakteria tidak baik

Tip Kesihatan:
Kita perlu menjalankan detoksifikasi kolon untuk membersihkan toksin yang terkumpul akibat diet dan amalan hidup yang tidak sihat, pencemaran kesekitaran dan pengambilan ubat. Maka kita perlu menjalankan pembersihan kolon sekurang-kurangnya 1 kali sebulan untuk mengekalkan kesihatan usus.

CELLJOY
(Membina tisu rawan dalam tulang & menyembukan penyakit sendi)
Harga:  
63 capsules RM234 ~ RM220
135 capsules RM458 ~ RM440

Bagi menewaskan kemerosotan sendi secara menyeluruh, kita memerlukan Celjoy Produk Formula 4 dalam 1 yang berkesan dengan:
• Membantu melegakan kesakitan sendi
• Membantu menghalang aktiviti enzim pemusnah
• Membantu membina semula  kolagen baru dan menambah asid hialuronik
• Membantu menggantikan kehilangan rawan


Sebarang pertanyaan, boleh hubungi saya segera!!
Email: norbaizura.ar@gmail.com
SMS/WHATSAPP: +60177589283 (Azue)